Blog

turkey tour package
Dengan warisan yang merangkumi Empayar Byzantine dan Empayar Ottoman, Turki memancarkan pesona sejarah yang memikat dan menghubungkan dua benua yang berbeza.
Read More
makanan halal
Bagi pelancong Muslim, mengetahui tempat-tempat makanan halal menjadi penting ketika merancang perjalanan ke Seoul.
Read More
korea tour package malaysia
Bersediakah anda untuk memulakan perjalanan dengan Korea Tour Package Malaysia yang dipenuhi dengan pelbagai tawaran yang menarik?
Read More
percutian bajet
Inilah saat yang ditunggu-tunggu, percutian bajet anda! Anda mungkin memikirkan bagaimana untuk menjimatkan wang dalam perjalanan ke destinasi impian anda bukan.
Read More
honeymoon package malaysia
Bulan madu atau Honeymoon adalah masa yang istimewa bagi pasangan baru berkahwin untuk menjelajahi keindahan dunia bersama-sama. Namun, sebelum menentukan tempat untuk honeymoon, anda harus buat carian yang baik mengenai tempat-tempat yang hendak dikunjungi.
Read More
tempat menarik di thailand
Terdapat banyak tempat menarik di Thailand yang wajib anda kunjungi setibanya anda di sini. Ini kerana, Thailand adalah salah satu negara yang penuh dengan keindahan alam, budaya, dan sejarah yang kaya.
Read More
Itali menawarkan pelbagai aktiviti menarik untuk dijalani semasa percutian Itali anda. Dapatkan pakej Italy yang sempurna dan nikmati pengalaman yang tidak terlupakan. Berikut adalah 10 aktiviti terbaik yang harus anda sertai semasa percutian Itali anda pada bulan Oktober. Jelajah Kota Rom: Lawati mercu tanda ikonik seperti Colosseum, Forum Rom dan Vatican City. Cuaca pada bulan...
Read More
Jika anda bercadang untuk bercuti atau ‘short trip’ di Singapore bersama keluarga atau rakan-rakan, kini anda boleh menyertai pakej 3H1M Singapore kami. Pada hari pertama, perjalanan akan bermula dari Putrajaya Sentral pada pukul 11 malam dan bergerak menaiki bas ke Johor Bahru. Anda akan tiba di perhentian Gelang Patah jam 5 pagi untuk solat subuh,...
Read More
Tahukah anda, jika kita menggabungkan dua kota di Thailand iaitu Hat Yai dan Songkhla, kita akan mendapatkan bandar metro terbesar di selatan Thailand. Ini disebut sebagai “Greater Hat Yai-Songkhla Metropolitan Area”. Masyarakat yang tinggal di sana sama ada Muslim mahupun Buddha menjalani kehidupan aman dan harmoni. Masjid Songkhla Selatan Thailand adalah rumah atau destinasi untuk...
Read More

Private Tour
Request

Please fill in all required information for us to propose the best packages for you