Our Story

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctornisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Working Hours

Monday - Friday 09:00AM - 06:00PM
Saturday - Sunday CLOSED

Phone

Latest News

    No posts were found.

Top
Aktiviti Kayak di Min House Camp, Kubang Kerian, Kelantan – Malaysia Travel Agency – Muslim Tour Packages – Flight Ticketing
fade
39
post-template-default,single,single-post,postid-39,single-format-standard,mkd-core-1.3,mkdf-social-login-1.4,mkdf-tours-1.4.3,voyage child theme-child-ver-1.0.1,voyage-ver-2.2,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-dark-header,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive
Malaysia Travel Agency - Muslim Tour Packages - Flight Ticketing / Out & About  / Aktiviti Kayak di Min House Camp, Kubang Kerian, Kelantan
10 Mar

Aktiviti Kayak di Min House Camp, Kubang Kerian, Kelantan

Untuk yang suka beriadah petang & mencari kelainan, aktiviti kayak ini antara pilihan aktiviti yang unik di Kelantan.

Terletak di teping sungai Lubuk Durian & sungai Pengkalan Datu, Min House Camp menyediakan 16 kayak yang boleh disewa pada harga RM10 seorang.

Kos sewa ini termasuk dengan kayak, pengayuh & jaket keselamatan (wajib pakai). Aktiviti riadah berkayak ini boleh dimulakan seawal jam 7 pagi dan sehingga 7 malam. Waktu yang paling sesuai ialah waktu senaman pagi, dan juga selepas solat asar. Tempoh sewaan ialah tiada had, dan dalam lingkungan 30 min – 1 jam per sesi.

Aktiviti ini boleh dilakukan dalam kumpulan 2 orang minimum, atau kami sarankan dalam 6-8 orang per sesi (3-4 kayak serentak). Ini kerana riadah kumpulan kecil ini lebih sesuai dan tidak membosankan berbanding pergi berdua sahaja.

Untuk ke Min House Camp, boleh waze / google Maps Min House Camp“. Ianya terletak di Kubang Kerian, dan di biasa menjadi persingahan untuk ke Pulau Perhentian.

Sebarang pertanyaan mengenai kayak & aktiviti lain di Min House Camp, boleh hubungi di talian 013-9225440 atau whatsapp ke nombor yang sama.

TEMPAH SEKARANG!

syazwan

No Comments

Leave a Reply: