Semua urusan pembelian tiket kapal terbang adalah satu urusan yang kelihatan mudah namun jika berlakunya kesilapan boleh membawa kerugian yang besar terutamanya untuk kategori lebih 9 peserta (group booking) dan penerbangan melibatkan transit mahupun negara-negara yang ada keperluan khas seperti visa.

Selamatbercuti.com menyediakan perkidmatan khas tempahan tiket penerbangan yang dikelola oleh pejabat cawangan kami iaitu di Presint 15, Putrajaya. Urusan pembelian tiket penerbangan boleh dibuat secara walk-in dan dalam talian.

Kami mempunyai kepakaran dalam pengurusan pembelian tiket penerbangan dan khidmat nasihat untuk pemilihan syarikat penerbangan manakah yang lebih berbaloi berdasarkan harga dan waktu transit mengikut keperluan anda.

 

tiket penerbangan

Semak sijil IATA: https://store.iata.org/ieccacfree

Kami juga mempunyai tiket stok sendiri, di mana kami boleh mengeluarkan tiket kapal terbang melalui sistem IATA. Bagi sektor awam dan swasta, kami menerima tempahan melalui Waran Penerbangan Udara Awam (WPUA), Local Order & Tunai. Kami juga mempunyai harga untuk Pelajar (Student Fare), Pekerja Asing (Foreign Worker) dan Korporat (Corporate). Hubungi kami sekarang untuk tempahan tiket penerbangan domestik dan antarabangsa.

Alamat:
87A, Jalan Diplomatik, Presint 15, 62050 Putrajaya

Telefon: 03 8893 0084

WhatsApp: 013 500 2884

Klik Untuk Tempah Tiket Berkumpulan

 

 

Berhubung terus dengan kami untuk sebarang persoalan berkaitan persiapan percutian anda.

Kami akan respon kurang dari 1 jam pada waktu pejabat Isnin-Jumaat (9.00am-4.00pm) & keesokan harinya sekiranya anda berhubung diluar waktu pejabat.

 

Private Tour
Request

Please fill in all required information for us to propose the best packages for you