- Call us 24 hours, 7 days
- 1800 18 2884
- 0102852884
Bali – Safari Park
Pakej Bali ini meliputi 1 malam di Safari Park
Penerbangan |
Dari |
Ke |
Perlepasan |
Ketibaan |
AK 376 |
KUL |
DPS |
1050 |
1355 |
QZ 554 |
DPS |
KUL |
1835 |
2130 |
BANDAR |
RATING |
NAMA HOTEL |
BIL MALAM |
BALI (SAFARI PARK) |
4* |
MARA RIVER HOTEL |
1 |
KUTA |
3* |
RHADANA KUTA HOTEL OR SIMILAR |
2 |
KATEGORI |
SINGLE |
TWIN / TRIP |
CHD TWIN |
CHD WITH BED (02 – 10 Years Old) |
CHD NO BED (02 – 10 Years Old) |
NORMAL |
RM 3,550 |
RM 2,950 |
RM 2,950 |
RM 2,650 |
RM 2,350 |
Bertolak dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) ke Lapangan Terbang Gusti Ngurah Rai, Denpasar Bali. Dijemput oleh pemandu pelancong dan dibawa ke restoran tempatan untuk makan tengah hari. Memulakan lawatan ke Bali Safari Park. Daftar masuk di hotel.
Sarapan pagi di hotel. Memulakan lawatan ke Kampung Panglipuran yang terkenal sebagai salah satu destinasi pelancongan di Bali, kerana masyarakatnya masih menjalankan dan mengekalkan budaya tradisional Bali dalam kehidupan seharian mereka. Seni bina bangunan dan pengurusan tanahnya masih mengikut konsep Tri Hita Karana iaitu falsafah Bali yang menyeimbangkan hubungan antara Tuhan, manusia dan alam sekitar dan juga, Kampung Penglipuran Bali merupakan salah satu daripada 3 kampung yang telah dinobatkan sebagai kampung terbersih di dunia. Makan tengah hari di restoran tempatan. Seterusnya lawatan menuju ke Alas Harum, tempat ini menawarkan cara yang berbeza untuk menyelami alam semula jadi. Pilih antara pelbagai aktiviti yang boleh anda lakukan di tempat syurga ini, daripada menikmati masa yang tenang di dalam sarang burung hinggalah mencabar adrenalin anda dengan berayun pada ayunan yang melampau (perbelanjaan peribadi). Jangan lupa sediakan kamera anda kerana anda akan dikelilingi pemandangan sawah padi dan sungai kecil di bawah anda. Makan malam dan balik ke hotel.
Sarapan pagi di hotel. Melawat ke Tasik Beratan dan Ulun Danu Temple. Makan tengahari di restoran tempatan. Membelibelah di Teman Joger Luwus. Meneruskan lawatan ke Tanah Lot Temple. Makan malam dan kemudian balik ke hotel.
Sarapan pagi di hotel. Kemudian daftar keluar dari hotel. Membeli-belah di Krisna Market sebelum bertolak ke lapangan terbang untuk penerbangan pulang ke Kuala Lumpur.
Pakej Termasuk
Tidak Termasuk
Kami akan respon kurang dari 1 jam pada waktu pejabat Isnin-Jumaat (9.00am-4.00pm) & keesokan harinya sekiranya anda berhubung diluar waktu pejabat.